Elfogadom, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében a weboldal az adatvédelmi irányelvei szerint cookie-kat (sütiket) és egyéb szolgáltatásokat használjon.
Menü

Fizetési lehetőségeid

Fizetési lehetőség Tudnivalók
Bankkártyás fizetés A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni.Elfogadott kártyák: Mastercard  Maestro, Visa, American Express
PayPal Vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót.
Előre utalás Megrendelésedet követően elektronikus úton elküldjük Neked  díjbekérőnket/számlánkat. Ezen megtalálod az átutaláshoz szükséges cégünk neve és cégünk bankszámla adatokat. Az átutaláson a díjbekérő/számla számára hivatkozz.
Utánvét Utánvétes fizetés esetében a megrendelésedet követően csomagoljuk a terméket (termékeket) és az a futárnak történő kifizetést követően kerül átadásra Neked. Szállítási megoldástól függően fizethetsz bankkártyával vagy készpénzzel.
Személyes átvétel Előre egyeztetett időpontban Bp. 1161 Rózsa utca 68. címen. Fizetés kizárólag készpénzzel lehetséges.

Előre utalás

Hogyan működik?

Megrendelésedet követően elektronikus úton elküldjük Neked díjbekérőnket. Ezen megtalálod az átutaláshoz szükséges cégünk neve és cégünk bankszámla adatokat. Az átutaláson a díjbekérő számára hivatkozz.

Költségkímélő, de bizalmat igénylő fizetési megoldás.

A díjbekérő ellenértékének bankszámlánkon történő jóváírását követően megrendelésedet csomagoljuk és az Általad kiválasztott termékhez jutási megoldással eljuttatjuk Hozzád vagy személyesen átadjuk Neked.

A számla egy példánya a csomagodba kerül.

Utánvétel

Hogyan működik?

Megrendelésedet követően elektronikus úton elküldünk Neked egy visszaigazolást, mely a pénzügyi rendezéshez minden szükséges információ tartalmaz.

Ennek ellenértékért a termékhez jutási megoldástól függően fizetheted:

  • Házhozszállítás esetében a futárnál készpénzben vagy bankkártyával
  • PostaPontokon készpénzben vagy bankkártyával
  • MPL csomagautomatánál bankkártyával
  • Személyes átvételnél készpénzben
  • Egyedi kiszállításnál készpénzben

Utánvétes fizetés esetében a megrendelésedet követően csomagoljuk a terméket (termékeket) és az a pénzügyi rendezést követően kerül átadásra.

A számla eredeti példánya a csomagodba kerül.

Amennyiben utánvéttel fizetendő megrendelésedet a megadott határidőn belül (Postákon és PostaPontokon odaérkezés napját követő 5 munkanap) nem veszed át és a csomag  hozzánk visszaszállításra kerül, úgy a jelenlegi jogszabályi szabályozás szerint cégünk jogosult Neked a felmerült költségeit kiszámlázni. 

Bankkártyával a PayPal rendszerén

Hogyan működik?

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

Bankkártyával a BARION rendszerén

Hogyan működik?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Elfogadott kártyák: Mastercard,  Maestro, Visa, American Express

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi.

Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni.

Ha nincsen bankkártyád, akkor fizetéshez használhatod az előre feltöltött Barion egyenlegedet.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni.

További információ olvasható és az ingyenes regisztráció megtehető a  www.barion.com oldalon. 

Személyes átvételnél készpénzben. 

 

Keresés