A taskatar.hu weboldal különféle cookie-kat használ. A weboldalunk használatával elfogadod a cookie-k használatát.
A részletes tájékoztatást a KÉRLEK OLVASD EL! felíratnál lenyíló Adatkezelési Tájékoztatóban találod meg.

Elfogadom
Termékek Menü
0

Fizetési lehetőségeid

Előre utalás

Hogyan működik?

Megrendelésedet követően elektronikus úton elküldjük Neked proforma számlánkat. Ezen megtalálod az átutaláshoz szükséges cégünk neve és cégünk bankszámla adatokat. Az átutaláson a proforma számla számára hivatkozz.

Költségkímélő, de bizalmat igénylő fizetési megoldás.

A számla ellenértékének bankszámlánkon történő jóváírását követően megrendelésedet csomagoljuk és az Általad kiválasztott termékhez jutási megoldással eljuttatjuk Hozzád vagy személyesen átadjuk Neked.

A számla egy példánya a csomagodba kerül.

Utánvétel

Hogyan működik?

Megrendelésedet követően elektronikus úton elküldünk Neked egy visszaigazolást, mely a pénzügyi rendezéshez minden szükséges információ tartalmaz.

Ennek ellenértékért a termékhez jutási megoldástól függően fizetheted:

  • Házhozszállítás esetében a futárnál készpénzben vagy bankkártyával
  • PostaPontokon készpénzben vagy bankkártyával
  • MPL csomagautomatánál bankkártyával
  • Személyes átvételnél készpénzben
  • Egyedi kiszállításnál készpénzben

Utánvétes fizetés esetében a megrendelésedet követően csomagoljuk a terméket (termékeket) és az a pénzügyi rendezést követően kerül átadásra.

A számla eredeti példánya a csomagodba kerül.

Bankkártyával a PayPal rendszerén

Hogyan működik?

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

 

Bankkártyával a BARION rendszerén

Hogyan működik?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Elfogadott kártyák: Mastercard  Maestro, Visa, American Express

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi.

Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni.

Ha nincsen bankkártyád, akkor fizetéshez használhatod az előre feltöltött Barion egyenlegedet.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni.

További információ olvasható és az ingyenes regisztráció megtehető a  www.barion.com oldalon. 

 

Személyes átvételnél készpénzben. 

 

blog comments powered by Disqus