Barion Pixel
Elfogadom, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében a weboldal az adatvédelmi irányelvei szerint cookie-kat (sütiket) és egyéb szolgáltatásokat használjon.
Menü

Így válassz táskát a 2019/2020-as táskatrendek közül!

Így válassz táskát a 2019/2020-as táskatrendek közül!

Vessünk egy pillantást a 2019-2020 őszi / téli táska trendekre. 
Ez a szezon egy egészséges keveréke lesz a visszatérő elmúlt idők divatjainak és teljesen új divatvonalaknak.  Ezek közül a trendek közül, ebben a bejegyzésünkben kiemeljük a hétköznapi viseletbe is könnyedén beilleszthető trendirányzatokat.

 

 
 

  • Egyszerű és elegáns 70-es évek!

Újraéled a 70-es évek divatja. Rengeteg a régmúlt stílusait idéző ruhadarab kacsint ránk vissza az üzletek polcairól. Egyáltalán nem meglepő, ha szembejön újra egy trapéznadrág vagy egy rojtos táska, ami kifejezetten ennek az időszaknak a jegyeit hordozza.

Miről ismerjük fel az erre az időszakra jellemző táskákat?

Ebben az időszakban még a kisebb crossbody táskák hódítottak ívelt, varrott szélekkel, amiket gyakran rojtokkal díszíttettek. Az ilyen vintage stílusú táskák remekül állnak a 70-es évek divatos magasított derekú farmer

nadrág, farmerszoknya és laza blúz pároshoz. Legkedveltebb színek a barna árnyalatai, a fekete és a mustársárga volt.

 

 

 

 

 

 


  • Jumbo még mindig divatban!


Egyáltalán nem meglepő, hogy nem megy ki a divatból az oversize, nagyméretű táska sem. Kinek ne lenne szüksége egy olyan táskára, amiben elfér az egész élete. Igazán kényelmes viselet a hétköznapokra. Napjainkban gyakran csak shopperként emlegetjük ezeket a praktikus kiegészítőket.

 

 

 

 

 


  • Többszínű táskák, az újabb trendek jegyében


A két- vagy többszínű táskák üdeséget, egy kis izgalmas színfoltot hoznak az őszi/téli megjelenésünkben. Bátran hordjunk vidámabb színeket, vagy visszafogottabb színpárosításokat.

 


  • Lánc, lánc, lánc!

Örök divatnak számító lánc pánttal tervezett táskák idén még mindig kitartanak. Legyen akár a pánt kialakítása vagy csak egy kisebb kiegészítő a lánccal díszített táskák továbbra is trendinek számít. Válassz bátran egy ilyen táskát, amely elegáns és vagány megjelenést is kölcsönözhet, attól függően mit viselsz hozzá.

 


  • Kígyóbőrre emlékeztető textúra

Az állatminta minden szezonban trend, most épp a kígyóbőr van soron - vagyis leginkább az utánzata. Eleganciát és jól szituáltságot sugároz.


  • Mini táskák hódítása

Az elmúlt években a tervezők divatba hozták ezeket az ici-pici kiegészítőket és úgy tűnik ez továbbra is hódít. Ezeket a táskákat általában nem önállóan, hanem kiegészítő második táskaként viselhetjük vállunkon átvetve vagy nyakunkba akasztva. Ezekben a kisméretű kiegészítők kártyák, készpénz, bérlet tárolására alkalmasak.


  • Minimalista táskák

A visszafogottság jegyében kelt életre a minimalista táskatrend, amelyet az egyszínű, díszítettség mentes kialakítás jellemez. Ez a táska az, amit minden nehézség nélkül hordhatunk változatos mindennapi megjelenésünk mellé.


  • Bucket bag, azaz a vödör táska

A vödörtáskák azok, amelyek kissé hosszabbak, mint szélesek, nagyobb mélységgel. Gyakran húzózsinórral tervezik, de akadnak zárral vagy csattal is zárhatóak is - soha nem cipzárral. Leginkább a „boho chic” vagy sportos öltözet mellé ajánlott, ha inkább az eredeti, kissé sportos érzetet kedveli, akkor a vastag pánttal ellátott táskák a befutók.


  • Steppelt táskák hódítása

A steppelt díszítés leginkább a luxus fogalmával jár karöltve, így egy ilyen megjelenésű táska elegáns öltözetünk mellé passzol leginkább, azonban amióta ezeket a táskák vidám színekben is megtalálhatóak, már lazább megjelenés mellé is viselhető.


  • Suede, azaz puha valódi bőr táskák divatja

A puha és bolyhos bőr, tökéletes őszi anyag, mivel melegséget áraszt magából. Ez az anyag jól illeszkedik 70-es évek visszaköszönő divatjához is. A földszínek és az egyszerű formatervezés a legjellemzőbb erre az irányvonalra.

 

 

 

 

Források:

https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/g26409280/fall-bag-trends-2019/

https://glowsly.com/fall-winter-handbag-trends/

Keresés