A taskatar.hu weboldal különféle cookie-kat használ. A weboldalunk használatával elfogadod a cookie-k használatát.
A részletes tájékoztatást a KÉRLEK OLVASD EL! felíratnál lenyíló Adatkezelési Tájékoztatóban találod meg.

Elfogadom
Termékek Menü

MPL Házhozszállítással

Hogyan működik?

A termék megrendelésének folyamatában kiválaszthatod ezt a számodra kényelmes megoldást. A kiszállítás az általad kiválasztott feltételek szerint történik, a termék otthonod küszöbén kerül átadásra.

A szállítás megkezdéséről e-mailben vagy sms-ben tájékoztatunk.

A kiszállítás Magyarország egész területére munkanapokon történik.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Amennyiben az első kézbesítés nem sikerül, úgy a futár értesítést hagy a csomagról. Ha a telefonszámod feltüntetésre került a címiraton, akkor az MPL egyeztet Veled a második kézbesítés helyéről és idejéről. Sikertelen egyeztetés esetén a következő munkanapon ismét megkísérli kézbesíteni. amennyiben a második kísérlet sem sikerül, úgy értesítőt hagy melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig átveheted a küldeményt.

A csomag külső és belső ellenőrzését a futár jelenlétében végezd el. Amennyiben a csomag sérült vagy hiányos, kérjük ezt a futár jelenlétében jegyzőkönyvezni.

Amennyiben az árut és a kapcsolódó szolgáltatásokat utánvétes fizetési móddal rendelted meg, úgy a csomag átadásának feltétele a kifizetés teljesítése.

 

 

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus