Elfogadom, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében a weboldal az adatvédelmi irányelvei szerint cookie-kat (sütiket) és egyéb szolgáltatásokat használjon.
Menü

TáskaTár bemutatkozás

Kedves TáskaTár Látogató!

Nem tudunk egyetérteni azon véleménnyel, mely azt sugallja, hogy az üdvözlő szöveg már idejét múlt és a látogatónak nincs ideje elolvasni. Hiszem, hogy az online üzleti kapcsolatban is fontos, hogy fordítsunk energiát arra, hogy a LÁTOGATÓ minket kicsit jobban megismerhessen és kialakulhasson egy képe rólunk. Ennek fényében engedd meg nekem, hogy ezúton köszönjem meg, hogy  meglátogattál minket és bízunk benne, hogy a TáskaTár táska webáruházban végrehajtott kattintgatásaidat követően úgy érzed, hogy célba értél.

Mi motiválta a Táskatár létrehozását?

A történet több generációval korábban kezdődött, de koromnál fogva életszerű élményeimet én csak nagyszüleim korától tudom felidézni. Nagyszüleim anyai és apai ágon is iparos emberek voltak, akik a két világháború között és után is ugyanazt csinálták, de eltérő társadalmi rendben. Én ennek a háború utáni időszakban válhattam részesévé, de a szakmai tudás, a szakma szeretete, az anyag szeretete ahogy én éreztem, mit sem változott. Egyik nagyszülői ágon a bőr, a másik ágon a fa illata, érintése, megmunkálásának folyamata hagyott bennem mély nyomokat. Tanúja és részese lehettem olyan munkafolyamatoknak, melynek eredménye a mester emberek közös munkájával létrejött hintó és a vontató ló felszerszámozásához szükséges minden felszerelés és sok minden egyéb a mindennapokban használt tárgy lett. Tanúja és részese lehettem olyan munkafolyamatoknak, melynek eredménye a mester emberek közös munkájával létrejött bőr kabát és kesztyű. Érdemes és érdekes lett volna akár a fához, akár a bőrhöz felgyülemlett szakmai tudást elsajátítanom, de erre már nem volt lehetőségem. A természetes anyagok iránti szeretetem azonban megmaradt.

Talán ez a múlt vitt abba az irányba, hogy kereskedelmi tevékenységünkben olyan termékeket válasszunk, amikben még hangsúlyos szerep jut a bőrnek. A leírtak bizonyságául legyen itt egy fénykép, mely egy 45 évvel ezelőtt nekem készített, kedves emlékről készült.

Miért táska webáruház?

Cégünk egy olyan családi vállalkozás, mely alapítása előtt meghatározta azon irányokat, melyekben a kereskedelem és a szolgáltatás területén jelen kíván lenni.

A saját online kereskedelem felépítése a rendelkezésre álló források figyelembe vételével nem képzelhető el másképpen, mint termékszakosodással. Hosszú hónapok elemző munkáját követően arra a döntésre jutottunk, hogy a mindennapokban használt, de nem mindennap vásárolt női táska, férfi táska és gyerek táska piacra lépünk.

Úgy gondoljuk, hogy döntésünket nagyban befolyásolta az, hogy a mindennapi közérzetre fontos hatással van az öltözetünk és a hozzá választott kiegészítőink - táska, öv, pénztárca, stb. -  amikben, amikkel óráink, napjaink eltelnek.

Tevékenységünk arra irányul, hogy azon vásárlói kör igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni, akiknél a vásárlás célja a saját, családtag vagy barát közérzetének ily módon történő javítása. Táska webáruházunk kínálata meglehetősen változatos. Ez garantálja, hogy az online áruházba különböző igényekkel érkező látogatók nagy része biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot.  Reméljük, hogy táskáink kínálatának áttekintése meghozza Számodra az elégedettséget és örömöd leled a vásárlás minden percében.

Abból a célból, hogy szélesítsük a természetes és mesterséges alapanyagokból előállított táskák kínálatát, folyamatosan figyelemmel kísérjük a gyártói kínálatokat. Törekszünk a táska webáruházban bemutatott táskákat új gyártók táskáival, pénztárcáival bővíteni. Ennek a munkánknak az eredményeként sikerült olyan külföldi cégek táskáiból kínálatunkat is szélesíteni, akiknek táskáit, pénztárcáit tudomásunk szerint itthon még nem forgalmazzák.

Webáruházunk mottója:" Ahol a táska választ Téged! "

A táska, amely a TáskaTár oldalon kiválaszt Téged, nem csak környezeted arcára csal majd mosolyt, hanem öltözékedet is igazán egyedivé varázsolja.

Aranyozd be napod egy táskával, mely minden alkalommal örömöt okoz.

Ezen céljaink megvalósítása végett indítottuk útnak egyke egyedi táska webshopunkat!

Webáruházunkban további kellemes időtöltést kívánunk és bízunk benne, hogy vásárlásodat követően pozitív visszajelzést kapunk Tőled.

Üdvözlettel: a TáskaTár csapata képviseletében Sallai Attila  

Keresés