Barion Pixel
Elfogadom, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében a weboldal az adatvédelmi irányelvei szerint cookie-kat (sütiket) és egyéb szolgáltatásokat használjon.
Menü

Hogyan válassz táskát 2022-ben?

Hogyan válassz táskát 2022-ben?

Minden év elején sokat lehet olvasni, hogy milyen trendek fognak megjelenni vagy visszatérni a hétköznapokba. Február végén megjelennek a ruhaüzletek polcain az új tavaszi kollekciók. Nincs ez másként a táskák és kiegészítők terén sem. De vajon érdemes-e követni a trendeket, vagy válasszunk inkább a praktikus szempontok szerint?

 

Sokan csak a márkát vagy dizájnt nézik a kiválasztáskor, ami azonban önmagában nem feltétlenül elegendő. A márka maga, nem jelenti azt ,hogy az adott kiegészítő funkcionálisan is megfelelő választás. Természetesen azzal sincs gond, ha beszerzünk néhány divatos darabot, amit jelentősebb alkalmakkor viselhetünk, de gondolnunk kell a hétköznapokra is.

Amennyiben pénztárcád nem engedi meg, hogy 20 különböző táska tulajdonosa legyél, érdemes néhány semleges színű alapdarabot beszerezned, amelyet könnyedén az aznapi programodhoz és megjelenésedhez tudsz kiválasztani.


ANYAGVÁLASZTÁS

Amennyiben hosszútávra tervezel és éveken át szeretnéd, hogy a kiválasztott táska ruhatárad része maradhasson, mindenképpen válassz minőségi bőr táskát. Ezek a táskák gondosan megtervezett és kialakított, minőségi anyagokból készülnek. Megfelelő ápolás és tárolás mellett nem kell tartanunk attól, hogy fél év után le kellene selejteznünk.

 
Background photo created by senivpetro - www.freepik.com

Nézd meg a TáskaTár minőségi bőrtáska kínálatát ide kattintva


TRENDEK

Alapdarabok esetében a trendek követése csupán minimálisan legyen befolyásoló tényező, hiszen az ami idén divatos, nem biztos, hogy jövőre is az lesz. A klasszikus formájú és színű táskák esetében nem kell tartanod attól, hogy a divatirányzatok változása miatt egyhamar ódivatúvá válik a kedvenc kiegészítőd.

Szerencsére 2022-ben továbbra is a praktikusság is egy szempont a táskatrendek alakításánál, így idén az alapdarabok beszerzésével egyben trendi táskát tudhatsz magadénak.

XXL-ES KÉZITÁSKÁK

Hosszú évek óta uralja a trendeket a maxi méretű kézitáska, hiszen a mindennapokban a hátitáskák mellett az egyik legpraktikusabb kiegészítő. Otthonunkból kilépve minden szükséges holmink elfér benne, akár egy szett váltásruha is. 2019 óta a hibrid munkavégzésnek köszönhetően sokan több napot is otthonról dolgozhatnak, ehhez viszont a laptopot hozni-vinni szükséges az iroda és otthon között. Egy ilyen nagy méretű táskában ez könnyedén megoldható és nincs szükség külön laptoptáska cipelésére.


Background photo created by senivpetro - www.freepik.com

Nézd meg a TáskaTár maxi méretű minőségi bőrtáska kínálatát ide kattintva


SZÍNES RETIKÜLÖK, OLDALTÁSKÁK

Elegáns, színeiben visszafogott megjelenésünket feldobhatjuk egy élénk színű retiküllel vagy oldaltáskával. Tavaly a pink és zöld színek különböző változatai hódítottak, míg idén az év trend színe, a lila (very peri) mellett a piros és narancs színek fognak hódítani.


AZ ÉV SZÍNE, AMI A TRENDEKET IS BEFOLYÁSOLJA

A táskatrendeket nagyban befolyásolja az előző év végén kikiáltott Pantone év színe, amely idén először egy új szín lett, ami nem más mint a Very Peri. Ez a szín a hivatalos állásfoglalás szerint a kék állandó nyugalmát ötvözi a piros energiájával.Fontos volt számunkra, hogy egy új színnel rukkoljunk elő, mert új víziónk van már a világról. Szó szerint ez a legboldogabb és a legmelegebb az összes kék árnyalat közül. A piros árnyalat miatt a megújulás megerősítő érzését kelti”

– mondta Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute ügyvezető igazgatója

Az elmúlt évek nehézségeit ellensúlyozva elmondható, hogy ezzel a színnel egy szebb jövőt próbáltak meg szimbolizálni.
 

Keresés