Barion Pixel
Elfogadom, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében a weboldal az adatvédelmi irányelvei szerint cookie-kat (sütiket) és egyéb szolgáltatásokat használjon.
Menü

Keresd a táskádat szín szerint!

Táskáink színek szerint csoportosítva!

A webáruházban történő keresgélés néha olyan, mint egy labirintus. Keresed az elrejtett kijáratot, keresed a vágyott táskát. de sokszor belefáradsz az útvesztőbe és feladod? Mi is így vagyunk néha. A kínálat olyan bőséges, hogy már-már áttekinthetetlen, a keresési funkciók pedig vagy célba érnek vagy sem.

Mi azt gondoljuk, hogy a táskawebáruházat vásárlási szándékkal felkereső látogatónak már van egy határozott elképzelése a használati elvárások mellett a táska színéről is. A keresőoldalaktól kapott információk szerint a keresőbe beírt szűrési feltételeknél gyakran kerül megadásra a vágyott szín. Ezen kereséseknek szeretnénk megfelelni, célunk hogy a kedves látogató webáruházunkban mielőbb célba érjen és kiválaszthassa a számára megfelelő táskát vagy pénztárcát.

Mi újragondoltuk táska webáruházunk struktúráját és reméljük jó hírrel szolgálhatunk. Az oldal tetején a kategóriák között létrehoztuk a női táskák színek szerinti csoportosítást, így ha színbeli elképzelésed konkrét, akkor könnyen válogathatsz, ha pedig nem, akkor is kiválaszthatsz egy táskát és a másik színkategóriában fellehetőségéről tájékozódhatsz.

fekete női táskákbézs női táskákfehér női táskáktaupe női táskákbarna női táskákkék női táskákpiros női táskáksárga női táskákzöld női táskák

Természetesen fenntartjuk a megszokott struktúrát is, így biztosítva lehetőséget az alkalmi, oldal, kézi, háti és övtáskák kínálatának  külön-külön történő áttekintésére.

Keresés