Barion Pixel
Elfogadom, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében a weboldal az adatvédelmi irányelvei szerint cookie-kat (sütiket) és egyéb szolgáltatásokat használjon.
Menü

Válassz tökéletes táskát a nyaraláshoz vagy nyári programokhoz

Válassz tökéletes táskát a nyaraláshoz vagy nyári programokhoz A nyár a kimozdulás, az élmények és nyaralások évszaka. Éld meg ezeket az emlékezetes pillanatokat egy nem csupán trendi, de hasznos kiegészítővel az oldaladon.


VÁROSNÉZÉS? HÁTITÁSKA! 

Legyen szó külföldi vagy belföldi városnézésről, vagy kora esti sétáról a parti sétányon, ezekre a programokra is fontos, hogy jól válasszunk táskát, hogy a kellemes időtöltést ne rontsuk el egy kényelmetlen, nem praktikus táskával.
A városnézéshez a legideálisabb választás egy közepes méretű hátitáska, de a legjobb ha ez a hátitáska variálható pántokkal könnyedén válltáskává alakítható. Egy ilyen méretű hátitáskát még pont nem tudunk annyira megpakolni, hogy néhány óra után mázsás súlynak érezzük, de mégis minden elengedhetetlen dolog belefér. Ne hagyjuk otthon a naptejet, az iratainkat, pénzt és innivalót sem, és melegebb napokon ajánlatos egy kalapot is magunkkal vinni.  

 
photo created by fxquadro - www.freepik.com

Nézd meg a TáskaTár minőségi hátitáska kínálatát ide kattintva.


STRAND,TENGERPART? AKKOR CSAKIS A LEGNAGYOBBAT!

A jó idő beköszöntével és a standok májusi kinyitásával ismét elérkezett a nagyméretű táskák időszaka, így nem csoda, ha a kereslet is megugrott erre a típusra. Legyen strandtáska, shopper vagy maxi, ezek azok a táskatípusok, amikbe minden belefér, ami a strandra szükséges lehet, például naptej, törölköző, innivaló, így nincs szükség másik kettő táskát aggatnunk magunkra.

Photo created by pvproductions - www.freepik.com

Nézd meg a TáskaTár maxi méretű minőségi bőrtáska kínálatát ide kattintva.

KISEBB KIRÁNDULÁST TERVEZEL A TERMÉSZETBE? 
Nyári meleg napokon jól esik kicsit kimozdulni a természetbe, hűvösebb erdőkbe és kirándulóhelyekre. A legideálisabb táskatípus az ilyen programokra egy nagyobb méretű hátitáska, amiben elegendő innivaló, szendvicsek, naptej, kullancsriasztó, vagy akár egy kisebb pokróc a piknikezéshez kényelmesen elfér. Fontos szempont, hogy a vállpántok szélesebb kialakításúak legyenek, hogy ne vágják a vállat.

photo created by ansiia - www.freepik.com


NYÁRI ESTE A BARÁTOKKAL EGY KONCERTEN VAGY FESZTIVÁLON?

Ezekre a rendezvények továbbra is a legjobb választásnak a crossbody táskák számítanak, hiszen mindkét kezed felszabadul, de mégis könnyedén hozzáférsz, ha valamire szükséged lenne. A leglényegesebb dolgok, mint a pénztárca és telefon is elfér egy ilyen kisebb méretű kiegészítőben. A letisztultabb darabokat könnyedén kombinálhatod egy sneaker, tornacipős szettel, vagy akár egy nőiesebb szandál, nyári ruha szettel egyaránt.


photo created by lookstudio - www.freepik.com

Nézd meg a TáskaTár minőségi crossbody kínálatát ide kattintva.

Keresés