A taskatar.hu weboldal különféle cookie-kat használ. A weboldalunk használatával elfogadod a cookie-k használatát.
A részletes tájékoztatást a KÉRLEK OLVASD EL! felíratnál lenyíló Adatkezelési Tájékoztatóban találod meg.

Elfogadom
Termékek Menü
0

Ifjúsági táskák

Rendezés:
Nézet:
11.978 HUF
Raktáron

Ezzel a Vaiana mintás hátitáskával biztosan örömet okozhatsz gyermekednek. Az egyik legfrissebb animációs mese, így népszerűsége még nem olyan régen tart, viszont így még garantáltan éveken keresztül a népszerűségi lista élén lesz a gyermekek körében. Ez

4.312 HUF
Raktáron

Verdák főhőse Villám Mcqueen mintájú oldaltáska, amely a kisfiús oldaltáskák között az egyik legnépszerűbb. Az idei újabb premiernek köszönhetően biztosan divatban marad még jó darabig. Vedd meg gyermekednek és csalj mosolyt az arcára ezzel a kedves oldaltáskával.

3.833 HUF
Raktáron

Peppa Malac az egyik legkedvesebb mese sorozatok közé tartozik, így hatalmas népszerűségnek örvend a gyerekek körében. Ez az oldaltáska méretét tekintve már nem az ovistáska kategória, inkább a nagyobbaknak készült.

5.749 HUF
Raktáron

Csaljon mosolyt gyermeke arcára ezzel a kedves nagylányos válltáskával, amiben a saját kis dolgait tarthatja, akár a felnőttek. Az idei szezon egyik legnépszerűbb mintája a Jégvarázs, így ez a táska biztosan gyermeke kedvence lesz.

5.270 HUF 3.000 HUF
Raktáron

Csaljon mosolyt gyermeke arcára ezzel a kedves kis hátitáskával. Az idei szezon egyik legnépszerűbb mintája a Jégvarázs, így ez a kisméretű hátitáska biztosan gyermeke kedvence lesz.

4.791 HUF
Raktáron

Verdák főhőse Villám Mcqueen mintájú mini hátitáska, amely az ovis táskák között az egyik legnépszerűbb. Az idei újabb premiernek köszönhetően biztosan divatban marad még jó darabig. Vedd meg gyermekednek és csalj mosolyt az arcára ezzel a kedves kis hátitáskával.

4.312 HUF
Raktáron

Olyan mintájú táskát keresel, ami pár év alatt sem megy ki a gyerektáska divatból? Akkor ez a Neked való, hiszen a Mickey Egér volt és lesz, egy örök kedvenc. Szerezz örömöt gyermeked arcára ezzel a kisméretű hátitáskával.

4.791 HUF
Raktáron

Ezzel a Vaiana mintás hátitáskával biztosan örömet okozhatsz gyermekednek. Az egyik legfrissebb animációs mese, így népszerűsége még nem olyan régen tart, viszont így még garantáltan éveken keresztül a népszerűségi lista élén lesz a gyermekek körében.

4.312 HUF 2.300 HUF
Raktáron
Csaljon mosolyt gyermeke arcára ezzel a kedves szív alakú kézitáskával. Ezzel a Vaiana mintás kistáskával biztosan örömet okozhatsz gyermekednek. Az egyik legfrissebb animációs mese, így népszerűsége még nem olyan régen tart, viszont így még garantáltan éveken keresztül a népszerűségi lista élén lesz a gyermekek körében.
5.270 HUF
Raktáron

Gyermeke kedvenc meséje a Mancs őrjárat? Akkor ezzel a táskával nem lőhet mellé. Csaljon mosolyt gyermeke arcára ezzel a kedves kis hátitáskával.

6.229 HUF
Raktáron

Verdák főhőse Villám Mcqueen mintájú hátitáska, amely a kisfiú hátitáskák között az egyik legnépszerűbb. Az idei újabb premiernek köszönhetően biztosan divatban marad még jó darabig. Vedd meg gyermekednek és csalj mosolyt az arcára ezzel a kedves hátitáskával.

5.749 HUF
Raktáron

Peppa Malac az egyik legkedvesebb mese sorozatok közé tartozik, így hatalmas népszerűségnek örvend a gyerekek körében. Ez kislányos hátitáska méretét tekintve már nem az ovistáska kategória, inkább a nagyobbaknak készült.

5.749 HUF
Raktáron

Peppa Malac az egyik legkedvesebb mese sorozatok közé tartozik, így hatalmas népszerűségnek örvend a gyerekek körében. Ez kisfiús a hátitáska méretét tekintve már nem az ovistáska kategória, inkább a nagyobbaknak készült.

5.749 HUF
Raktáron

Ez a Repcsi mintás hátitáska, az egyik legnépszerűbb animációs mese ihlette mintával készült, így hamar a kis és nagyfiúk kedvencévé válhat. Lepd meg gyermeked ezzel a kedves ki táskával és szerezz neki örömet.

3.500 HUF
Raktáron
A pöttyök sosem mennek ki a divatból.  Ez az oldaltáska iskolatáskának is alkalmas.
5.400 HUF
Raktáron

Ha unod a hippi és az indián stílust, itt az azték.  Igazán különleges hátitáska, mely szabadidőtáskának és iskolatáskának is alkalmas.

5.400 HUF
Raktáron
Nagy méretű hátitáska, amely iskolatáskának is alkalmas. Erős anyagú táska, melyet különleges nyomott mintázat díszít.
29.099 HUF 18.000 HUF
Raktáron

Valódi olasz bőr hátitáska, mely tökéletesen beleillik az aktuális táskatrendekbe. Színe: világoskék.